Kiszervezett bérmunka előnyei a V&L Electronics Kft-nél

Mi nem a munkaerőt szállítjuk be, hanem komplett tevékenységet látunk el saját üzemünkben saját csapatunkkal.

Miért érdemes kiszerveznie a V&L Electronicshoz  a tevékenységét?

Mentesítjük számos teher alól – saját üzemmel és jól képzett csapattal rendelkezünk – kihelyezett munkavégzés által mentesítjük az infrastrukturális és humán költségek alól.

Csökkentjük humán kockázatát – nincs fluktuáció, nincs létszám hiányból eredő kapacitás ingadozás – mi a kihelyezett tevékenység folyamatos ellátását biztosítjuk.

Időszakos, eseti igények esetén is rendelkezésre állunk – akár azonnal is készen állunk támogatást nyújtani rugalmasságunknak köszönhetően.

Hosszútávon, tartósan is együttműködhetünk  – lehetőséget biztosítunk vevőnk részére delegált üzemi terület tartós lekötésére, gépek, gyártósorok kihelyezésére ahol a kihelyezett tevékenységet saját csapatunkkal végezzük.

Felelősségvállalásunk 100 %  a végzett tevékenységért  – minőség, mennyiség, határidő, információ biztonság tekintetében.

Partnerünk kérésének megfelelően tevékenykedünk – vállalunk akár JIT gyártást valamint a gyártott termékekből konszignációs raktár üzemeltetését is.

Kiszervezett munkavégzésről – OUTSOURCING -ról akkor beszélünk, ha egy vállalat úgy dönt, hogy egy addig is meglévő vagy egy újabb belső folyamatát kiszervezi és egy vállalkozónak adja át.

A nagy különbség a munkaerő-kölcsönzés HIRE  és a kiszervezés OUTSOURCE  között az, hogy a kölcsönző cég csak a munkaerő „kiállítását” vállalja míg outsourcing esetén a tevékenység elvégzésére vállal kötelezettséget a külső vállalkozás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését további információkért keresse munkatársainkat bizalommal.

Kiss Ferenc

Kiss Ferenc

Termelésvezető

Telefon:  +36 70 945 5967
E-mail: info@vandl.hu

Call Now Button+36 20 927 9804
LinkedINKapcsolat